Συνδρομη στο Newsletter

 

Το site sun-glasses.gr διατίθεται προς πώληση. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο email: info@sun-glasses.gr
Σεβόμαστε τους πελάτες μας και δεν δίνουμε το email τους σε άλλες εταιρίες. Και μην ανησυχείς, δεν θα σου στείλουμε spam emails.

Δεν ενδιαφέρομαι για το newsletter. Μην δείξεις ξανά αυτό το μήνυμα.

Πληροφοριες Παραδοσης

Τρόποι Αποστολής

Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα ή με αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφορών (Courier).
 

Έξοδα Αποστολής

Τα έξοδα μεταφορικών καλύπτουν την αποστολή της παραγγελίας σας μέχρι την διεύθυνση αποστολής που δηλώνεται κατά την καταχώριση παραγγελίας.
Το κόστος αποστολής υπολογίζεται ανάλογα με τον διεύθυνση παράδοσης.
 

Κόστος Αποστολής με εταιρεία ταχυμεταφορών:
Για αγορές πάνω των 60 € δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής.
Για αγορές μέχρι 60 € η χρέωση των μεταφορικών διαμορφώνεται ως εξής:

·         Αποστολές εντός Αττικής 2,50 €

·         Χερσαία και Νησιωτική Ελλάδα 3 €Οι παραπάνω αναφορές για το κόστος αποστολής των προϊόντων δεν ισχύουν για αγορές εκτός Ελλάδας.


Χρόνος παράδοσης

Οι παραγγελίες συνήθως επεξεργάζονται και παραδίδονται στην εταιρεία ταχυμεταφορών την επόμενη εργάσιμη ημέρα, για τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο απόθεμα. Ο χρόνος που απαιτείται για την παράδοση των προϊόντων με την εταιρεία ταχυμεταφορών είναι περίπου 1-3 εργάσιμες ημέρες (Προς Απομακρυσμένες ή Δυσπρόσιτες Περιοχές της Περιφέρειας υπολογίστε 1-2 μέρες επιπλέον). Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης των προϊόντων, ευθύνη φέρει μόνον η εταιρεία ταχυμεταφορών.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας κάποια συγκεκριμένη ώρα, ή παράδοση Express ή Σάββατο, τότε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς ή με e-mail για να σας ενημερώσουμε για αυτές τις δυνατότητες και τις χρεώσεις τους.
 

 

 

Zevioo CX Badge